Om Endorse IT

Endorse IT er et mindre firma, der er består af flere kompetente personer som der har arbejdet i IT-Branchen i over 30 år samlet.

Endorse IT´s primære fokusområde er at den samlede IT løsning for dig som kunde at den understøtter driften af dit firma, så det er IT´n som arbejder for dig og ikke omvendt.

Den samlede IT-løsning omfatter alt fra det almindelige webhotel til hosted Exchange til drift af  f.eks. det interne advokatsystem.
Endorse IT kan varetage driften af kundens servere og netværk, som er placeret hos kunden selv, samtidig med at der er integration med eksterne systemer.
Derfor er Endorse IT en stærk partner inden for drift og administration af IT-løsninger.

I mere end 20 år har vi serviceret advokater, som i dag er vores primære kundegruppe, størrelsen på advokatkontorerne spænder fra kontoret med en enkelt advokat til kontoret med over 25 advokater.

Medarbejderne har igennem tiden oparbejdet stor kompetence og gode samarbejdspartnere, og derfor kan vi løse alle de opgaver, vi bliver stillet. Hvis vi ikke selv kan løse opgaven, kan en af vores sambejdspartnerne helt sikkert klare opgaven.
Vi er bl.a. godkendt F-Secure antivirus forhandler og Lenovo partner samt HP partner.
I skal være velkomne til at kontakte os for yderligere informationer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf +45 3617 3238.